Bahsedilen şahsın Arnavut olduğunu düşünmüyorum.Tv ekranlarında ''Ben Türk oğlu Türk'üm,benim babam fes takardı diyor!!bir organizasyona katıldığında ise etrafındakilere Arnavut olduğundan bahsediyordu.Buna şahit oldum onun için yazdım.Arnavutça bilmiyor ki nasıl Arnavutça şarkı söylesin!!Kimliğini bulamamış bence! Çok yazık...
arif şentürk bafraya geldiğinde arnavutça konuşmak istedim bilmediğini söyledi bizi temsil ettiğini pek söyleyemem sadece türkçe şarkılar söylüyor arnavutçaya yer vermiyor kendisine kırgınım bize arnavutça söylemeli hesapta rumeli şarkıları söylüyor acaba grçekten arnavutmu bu kültürü yaşıyormu merak ediyorum

Bir kaç dili bilmesi, diğer dillrede de türkü söylemesi bu kadar ağırınıza gitmemeli. Arnavut olduğu konusunda da şüpheniz olmasın makedonya-kumanova doğumludur. çocukları evde ilk önce arnavutça konuşmayı öğrenmiştir. sizden, benden daha arnavuttur. Konserde, programda veya herhangi bi yerde okuduğu arnavutça eserleri de kağıda bakarak okumuyor. dikkatli olalım lütfen atıp tutarken.