Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
04 Aralık 2008, 21:29:25

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Her Türlü İstek, Öneri Görüşleriniz ve Sorunlarınız İçin admin@arnavutuz.com Mail Yolu Yada Msn Ekleyerek Bildirebilirsiniz

admin@arnavutuz.com

Cdo Deshire, Propozim A Po Mendim Tuajin Mund Te Na e Beni Te Ditur Nepermjet Mailit admin@arnavutuz.com Ose Duke Na Rregjistruar Ne Listen Tuaj Te Msn
86726 Mesaj 7956 Konu Gönderen: 6645 Üye
Son üye: Zeraa
Ara:     Gelişmiş Arama
+  Www.Arnavutuz.Com | Gerçek Arnavutların Buluşma Noktası
|-+  ARNAVUT SANATI(Arti SHQİPTAR )
| |-+  MİMARLIK(Arkitektura)
| | |-+  Osmanlı dönemi mimarisi (Moderatör: Princësh)
| | | |-+  CAMİLERİMİZ..!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: CAMİLERİMİZ..!!  (Okunma Sayısı 2994 defa)
SİYAH

Arnavut
*

insan yaptığı kötülüklerle cehennemini kendi yapar

Ynt: CAMİLERİMİZ..!!
« Yanıtla #30 : 03 Haziran 2008, 22:11:31 »

Camileriniz çok güzel...ama bir camiyi cami yapan minaresi ve süslemesi değil. Cami kelime olarak ''toplayan,içinde toplanılan yer'' gibi manalara gelir. Cumadan cumaya ya da bayramdan bayrama mı gidiyoruz o camilere? yoksa yaşlanmayı mı bekliyoruz her gün oraya yolumuzun düşmesi için? Gerek Balkan ülkelerinde ve gerekse Türkiye'de camilere bakınca artık görmemiz gerek bu sorunun cevabı. Biz ecdadımızın bizlere miras bıraktığı o camilerin hakkını verebiliyor muyuz? Biz camilerlimize artık sadece sanat eseri nazarıyla bakmaktan vazgeçip, manasını idrak etmedikçe, düşmanlarımız bir kaç nesil sonrasına alnını secdeye koyacak bir cami bırakmayacak! Uyanık olalım... Bilinçli olalım...Kültürümüze saihp çıktığımız kadar dinimize de sahip çıkalım derim...
acıda olsa bu bir gercek Sad Kültürümüze sahip çıktığımız kadar dinimize de sahip çıkalım derim...(   günün sözü bence )

Eğer Bir Gün Dünyaya Ait Çok Büyük Bir Derdin Olursa Rabbine Dönüp Benim Büyük Bir Derdim Var Deme!!! Derdine Dönüp Benim Çok Büyük Bir Rabbim Var De!!!
şkiptar

Yeni üye
*

« Yanıtla #31 : 17 Haziran 2008, 23:45:21 »

emeklerine sağlık. Hepsini çok güzel toparlamışsın
darkeagle

Yeni üye
*

« Yanıtla #32 : 21 Ağustos 2008, 22:03:34 »

salih kardeş şu linkleri yenilersen sevinirim.
Loyanlı82

Yeni üye
*

« Yanıtla #33 : 16 Eylül 2008, 21:59:29 »

Üsküp Gazibaba da bulunan Tütünsüz Camiinin hikayesini öğrenmiştim bu yaz. Sultan Murad Camiini ziyaretimde birçok bilgi veren cami imamının anlattığına göre tütünsüz camiinin yapılma hikayesi bayağı ilginç. Birlikte çalışan ve yaşayan iki kardeş varmış. Bunlardan biri sigara içer diğeri de içmezmiş. Gün gelip ayrılma kararı aldıklarında sigara içen kardeş diğerine 'ben kendi zevkim adına senin hakkına girerek sigaraya harcama yaptım, ortak kazancımızdan senin hakkını da kullandım' diyerek o güne kadarki masrafını hesaplamış ve kardeşine daha fazla para vermiş. Sigara içmeyen kardeşte aldığı o fazla parayla bu camiiyi yaptırmış ve adı tütünsüz  olarak kalmış.
Sayfa: 1 2 [3] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Bu Konuyu Gönder Bu Konuyu Gönder
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!