ZovemSeEmre
Yeni üye
Ne kadar güzel.Osmanlı atalarımıza bizi bu dinle tanıştırdığı için daima duacı olmak boynumuzun borcudur.Osmanlı bir dua medeniyetiydi,camileriyse bunun izi. Kiliseyle camiyi yanyana görüncede Fatih Sultan Mehmet geldi aklıma.Çok yaşa salih abi...
|
|
|
|
|
|
''Ey hasm-ı hakikî!Seni öldürmeli evvel Sensin bize düşmanları üstün çıkaran el!''
|
|
|
hoca
Yeni üye
dünyanın en güzel dininin güzel mabedleri  çok teşekküre şayan ..elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
yarın elbet bizim elbet bizimdir gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir!!
|
|
|
Ardit
Üyemiz
|
bu linkte arnavutluğun camilerini topluyorum. bir bakın isterseniz birde comment bırakırsanız sevinirim. www.xhamia.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
"TE JESH I DREJTE DO TE THOTE TE JESH NJERI" "DÜRÜST OLMAK İNSAN OLMAK DEMEKTİR"
|
|
|
Princësh
Zog Torunu
Site Moderatörü
İnatçı Arnavut
Princësh
|
ablasının bırtanesı beee harıka bır ıs yapmıssın bencede boyleıkle camılerımızın arsıvını aynı yerde gorme sanısına sahıp oluyoruz tesekkurler.. ama bu arada bu comment ten bısı anlamadım yazamıyorum 
|
|
|
|
|
|
.ZOGU TORUNU. Princësh   Uzun bir tartışma her iki tarafında haksız olduğunun delili
|
|
|
Ardit
Üyemiz
|
Bende anlayamadım 
|
|
|
|
|
|
"TE JESH I DREJTE DO TE THOTE TE JESH NJERI" "DÜRÜST OLMAK İNSAN OLMAK DEMEKTİR"
|
|
|
Gülseven
İnatçı Arnavut
...Shqiptarja_Gjylishi...
|
metevertet shum mire  emeginize saglik.
|
|
|
|
|
|
Besa e shqiptarit është një kamje, pasuri, që nuk e ka popull tjetër në botë.
|
|
|
buse
İnatçı Arnavut
|
Mustafa Paşa Camii Makedonya'nın Üsküp kendinde bulunan eski Osmanlı camisi. Eski Osmanlı Pazarı'nın hemen üstünde konuşlanmış olan cami 1492 yılında Yavuz Sultan Selim'in veziri olan Mustafa Paşa tarafından yaptırılmış
|
|
|
|
|
|
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Beni Yalnız ''ALLAH''Yargılar ! !
|
|
|
|
|
..::Shkupjane::..
Tecrübeli Arnavut
MCPD
|
paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Kişinin hayatı düşünün rengine boyanmıştır.
|
|
|
SİYAH
Arnavut
insan yaptığı kötülüklerle cehennemini kendi yapar
|
ARNAVUTLUKTA: bukadar cami olmasına sevindim  dogrusu güzel bir duygu paylaşım için teşekkürler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2008, 19:23:48 Gönderen: SİYAH »
|
|
Eğer Bir Gün Dünyaya Ait Çok Büyük Bir Derdin Olursa Rabbine Dönüp Benim Büyük Bir Derdim Var Deme!!! Derdine Dönüp Benim Çok Büyük Bir Rabbim Var De!!!
|
|
|
|
|
selma1726
Yeni üye
söylenecek pek fazla bişey brakmamışsın arkadaşım çok etkilendim.....harika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermit
Yeni üye
Camileriniz çok güzel...ama bir camiyi cami yapan minaresi ve süslemesi değil. Cami kelime olarak ''toplayan,içinde toplanılan yer'' gibi manalara gelir. Cumadan cumaya ya da bayramdan bayrama mı gidiyoruz o camilere? yoksa yaşlanmayı mı bekliyoruz her gün oraya yolumuzun düşmesi için? Gerek Balkan ülkelerinde ve gerekse Türkiye'de camilere bakınca artık görmemiz gerek bu sorunun cevabı. Biz ecdadımızın bizlere miras bıraktığı o camilerin hakkını verebiliyor muyuz? Biz camilerlimize artık sadece sanat eseri nazarıyla bakmaktan vazgeçip, manasını idrak etmedikçe, düşmanlarımız bir kaç nesil sonrasına alnını secdeye koyacak bir cami bırakmayacak! Uyanık olalım... Bilinçli olalım...Kültürümüze saihp çıktığımız kadar dinimize de sahip çıkalım derim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gürkan
Arnavut
Bilinçli olalım...Kültürümüze saihp çıktığımız kadar dinimize de sahip çıkalım derim...
sözünüzü merhum Hafız İbrahim Dalli'unun, "TE MOS ISHTE ISLAMI, POPULLI SHQIPTAR DO TE ISHTE SHUME ME TEPER NE NUMER POR JO SHQIPTAR " (İslam dini olmasaydı Arnavutluk halkı nüfus olarak daha fazla olabilirdi ancak Arnavut olamazdı). sözüyle taçlandırmak isterim. selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SİYAH
Arnavut
insan yaptığı kötülüklerle cehennemini kendi yapar
|
ONUR verici birşey ARNAVUT ve TÜRK yapımı bir cami görmek :)PAYLAŞIM İÇİN SAĞOLUN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2008, 22:12:55 Gönderen: SİYAH »
|
|
Eğer Bir Gün Dünyaya Ait Çok Büyük Bir Derdin Olursa Rabbine Dönüp Benim Büyük Bir Derdim Var Deme!!! Derdine Dönüp Benim Çok Büyük Bir Rabbim Var De!!!
|
|
|
|