Alo Ardit Beylemi görüşüyorum?
Evet buyrun kim arıyor?
Ben Gürkan Biçen
Hmm ahtırladım nasılsınız?
Hamdolsun sizler nasılsınız?
Ardit bey Türkiyeden bir grup geliyor Arnavutluğu gezecekler inşallah sanada gelecekler adresi verdim.
tamam Gürkan Bey.
telefon bitti ben 2-3 gün sonra Tirana gittim işim vardı Athem Bey camiinde namaz kılacaktım bir baktım bir grup var türkçe konuşuyor dedim bir selam vereyim. biraz konuştuktan sonra anladım bana telefonda söylene grup buydu. tabi biraz kendimizi göstereceğiz ya onlardan birine dedimki bana selam gönderen olmadımı? Siz kimsiniz ve kimden selam bekliyordunuz? Dedim siz Tepelena Müftüsüyle görüşmeyecekmiydiniz? yoo dedi. iyi bak dedim listenizde vardır ismim. yok dedi bak liste elimde. iyi bak dedim. arkaya çevirdi ismimi tam okuyamadı kekeledi biraz. Dedim Ardit orası. evet dedi sen tanıyormusun bunu dedi? evet dedim o benim. Adama şaşırdı Allah Allah nasıl anladın sen bizim seninle görüşeceğimze? dedim bana haber verildi sonra sen en iyi git Tiranda karşıla onları dendi:) tabi sonra anlattım nasıl olduğunu. Neyse bunu fazla uzattım hakkınızı helal edin. Asıl anlatmak istediğim aşağıdaki resimdi.

Gönderen