Sayın Hocam öncelikle bu iki arkadaş olayı idrak edemedikleri için sohbetimizi ti ye almaya çalışıyorlar ve siz de hak veririsiniz ki bunların bu hareketlerine cevap vermeye bile gerek yoktur. Kitaba gelince arnavutların günlük yaşamları gelenekleri vb. özelliklerinin anlatıldığı bir kitapmış. Ahmet Hoca Yeniköy'e atanınca bizler hakkında biraz bilgi edinebilmek için okumuş.
En derin saygılarımı sunar ve en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hocam..
(bir insanın gözü görmezse kördür,ona yardım edin, bir insan olaylara sadece tek yerden bakıyorsa dar görüşlü ve yorumlama kabiliyeti zayıftır. Bu tür insanlara rastlarsanız körlerden daha çok yardıma ihtiyaçları olduğunu unutmayınız.... Bir de bu uyarıyı anlamak için ince bir zeka istemez anlamak isteyenler fazla yorulmasın)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Senin gibi dar kafalı ve olaylara yüzeysel bakan bir insana aslında cevap vermeyi bile kendime yakıştıramazken,kendimi tutamadım yine..Arkadaş olayı idrak edemeyen sensin maalesef.Kimsenin kimseyi ti ye almak gibi bir düşüncesi yok ve olmazda,bende uzaktan bir tanıdığımı bu yolla bulduğum için bu buluşmanın ne kadar önemli olduğunu bilen bir kişiyim.Üstelik rüştü hocam bende yaşcada büyük tıpkı benimde senden büyük olduğum gibi ben ne kadar ona saygılıysam sende bana saygılı olacaksın.Bak olabilirsin demiyorum dikkat et olacaksın diyorum.Birde tanımadığın insanlar hakkında bir daha yorum yaparken daha uslubunda daha dikkatli olmanı tavsiye ederim sana.
Moderatöre Bildir Logged

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili Genç Arnavut kardeşlerim;
Biraz sakin olun bakalım,bakıyorum Arnavut inadınız ve damarınız tutmuş,almış gidiyorsunuz.Burası biz Arnavutların buluşma noktasıdır.Bu platformada Arnavut damarlarımızı biraz burkup iğdiş edeceğiz.
Birbirimizi olur,olmaz şeylerden kırmayacağız.Birbirlerimize karşı saygılı olacağız.Hemen bir bardak suda fırtınalar koparmayacağız.Ben bu sitedeki tüm gençleri çok seviyorum.Böyle olur olmaz şeylerden birbirimizi
kırmayalım.Dostlukları arkadaşlıkları pekiştirelim.Sizlere bir örnek vereyim ben ilk kardeş sitemiz olan Arnavut com sitesine girdiğimde site yöneticisi İliryalı ile ters düştüm.mesele Arnavut dilinin ve kültürünün şimdiki nesil tarafından bilinmemesinin sorumluları olarak bizim kuşağı sorumlu tutuyor ve yeni yetişen
nesili dut gibi asimile ettiğimizi idda ediyordu.Bende ona cevabımda bizim günahlarımızı alıyorsunuz ve yargısız infaz ediyorsunuz diye cevap verdi.Hatta Türk siyasi litarütüne geçmiş 79 li yıllara ait mazot yokluğu hat safhada.O ara Ecevitin o dönemdeki hükümeti yıkılmış Demirel hükümeti kurulmuş,yoklar kuyruklar hat safhada.İlkbahar mevsimi yaklaşmada Türk çiftçisi mazot sıkıntısı çekmekte.Günün konusu
mazot.Gazeteciler Demirel'e mazot konusunu soruyorlar o da endamlı konuşma ve tavırları ile durumun
vahametinden kurtulmak için"Mazot vardıda ben mi içtim"diyerek o an için sorumluluktan kurtulmaya çalışır.
Bende İliryalıya bir kez daha cevap yazdım: Arnavutça dil öğretimi,kültür öğretimi vardıda biz mi yozlaştırdık
biz mi öğrettmedik,bizmi öğretemedik ne diye bizleri suçlayıp duruyorsunuz.Bu kadar insafsız olmayınız ayıp oluyor.Bizlerde sizler gibi aynı sıralardan geçtik.Bizlede asimileye uğradık.Sıkıntınızı biliyorum ve anlıyorum,bizlerde aynı sıkıntlarıları sizlerle birlikte yaşıyoruz ve çekiyoruz.diye cevap yazıp göndrdim.
Ardından kendi özel linçiden başbaşa msn den görüştük ve hala da görüşüyoruz.sonradan herşey tatlıya
bağlandı.Sevgili Gençler birbirimizi sevelim,sabırlı ve hoşgörülü olalım.Selamlarımı,sevilerimi ve saygılarımı sunuyorum .Hoşçakalınız.