arno
İnatçı Arnavut
pekı bızım gıbıler ne yapmalı benım annemde babamda arnavut .orda dogdular bende burda dogdum normal olarak buranın kulturunu aldım ama genede ınkar etmem arnavut oglu arnavutum hayatta bır kez gördum oda 3 yasındayken şu an benım ne yapmam gerek pekı bız kıyaslama yaparsak ordakıler burdakıler dıye aynı kulturu paylaşıyormuyuz?yahut en yakın ıstanbul arnavutları ıle bır bursa arnavutları aynı kulturu paylaşıyormu elbetkı fark var o zaman olsunda kagıt ustunde arnavut olsunlar bazen kalabalık nufus etkın olabılır bazı şeylerde bunun için bırakında herkes eskı topraklarına eskı kımlıklerıne dönsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rebel
İnatçı Arnavut
C* TÜRKİYE C*
|
tabı bu hassas seyler tartısmaya acık bi konu otursak sabha kadar 1000 tane kotu yanınıda buluruz 100 tane ıyı yanınıda buluruz arastırmak lazım getırılerı yada goturulerı ne olur bunu daha once yapan ulkeler varmı varsa ne kadar ıyı yada kotu olmus bı uygulama ve amca uygunlukta onemlı acık yerlerı varsa bundan yararlanmak ısteyenler de olabılecektır yanı busbatoss demıs guneydogudakıler de bıde kosova vatandası olmak sıtıyoruz gıbı bısey olabılır ve bunun sınırı kapsamı ne belkıde kosovayı ıcten cokertmek ıseyenlerın oynadıkları gızlı bı oyun yanı bellı sınırlandırmalr olması lazım mısal 10 bın yada 100 bın tane sırp vatandaslık ıcın bas vurursa ne olacak ? bunlar zamanla olması ha ıyı yanları vardır muhakkak ama her ıhtımale karsı en kotu olabılecek seyıde akılda tutmakta fayda var
|
|
|
|
|
|
Uğur
|
|
|
atdhe
İnatçı Arnavut
Arnavut olan herkese kapım açık..
|
Valla arkadaşlar herşeyin altında birşey aramanın bir anlamı yok bence,yoksa amacımızdan uzaklaşırız.Bakın israile dünyanın heryerindeki yahudilere kuçak açıyor,büyük devlet olmanın kıstası bu dünyadaki bütün vatandaşlarına sahip çıkmak.Sonra bizi kabul etmeyen bir kosova ya bizim bakış açımız nasıl olmalı peki.Bence birazda bizler zorlayıp şansımızı kendimiz yaratmalıyız.
|
|
|
|
|
|
Ben öldüğümde, dönebilirmiyim çayıra Baharda dağlarımın üzerinde, Sonbaharda kaçarım tohuma. Ben öldüğümde, dönebilirmiyim suya, Buğulu nefesim Yağmur gibi düşer kırlara. Ben öldüğümde, dönebilirmiyim taşa, Ülkemin sınırlarının üzerinde Olayım bir sınır
|
|
|
agolusebo
Yeni üye
slm bende kosova vatandası olmak ıstıyorum am nasıl olacak benım aıylemde kosovadan gelmıs deyl bır sorun teskıl edermı saygılarımla cevabınızı bekıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimi
Arnavut
|
Kosova vatandaşlığı en azından şimdilik hayal arkadaşlar!! Birleşmiş Milletler misyonunu tam olarak tamamlamadıkça bürokratik engelleri aşmak zor gözüküyor, bununla ilgili girişimlerin şimdilik neticesiz kaldığını biliyorum hem zaten şuan gözlemcilerin bununla ilgili açık uyarıları var çünkü savaş zamanında kosovadan kaçan sırplar buna misilleme yoluna başvurabilir. Kosova anayasası son halini bir alsın bununla ilgili daha detaylı bilgiler zaten herkes tarafından öğrenilecektir..
|
|
|
|
|
|
Eja eja qka te jesh eja, kush te jesh eja, edhe me qene mekatar prape eja..
|
|
|
kadıköylü
Arnavut
Kosova'yla Arnavutluk birleşerek merkezi, güçlü, istikrarlı bir Arnavut devleti kurulur. O zaman bizde gider vatandaşlığına başvururuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alban
İnatçı Arnavut
АЛБАН ГОКХАН
|
 BurrBatoss üyenin imzasıdır arkadaşlar bağımsız olmuş bir ülkenin bayrağının üzerine bu şekilde bir şey yapmak terbiyesizliktir.Bu imzayı yönetimdeki veya şahsın kendisi kaldırması lazım.... kınıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bfidan
Yeni üye
merhaba kardeşim.
bu sorun daha öncede gündeme getirildi, hemde tam bağımsızlık ilanıının ardından, bazı fanatik kardeşlerimiz sadece bu forumda değil başka ortamlardada kullanıyor, yönetimde bunu umursamıyor.
ama görüşüne katılııyorum. bağımsız bir ülkenin bayrağına böyle yapılmaz. saygılar sevgiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadıköylü
Arnavut
Arkadaşlar tepki koyan arkadaşların tepkisi Kosovaya değil ulusumuzu temsil etmeyen ve tarihi derinliği olmayan o flamaya Arnavutların tek bayrağı vardır o da.  OK Bundan başka bir bayrağı biz gerçek Arnavutlar içimize sindiremiyoruz mesele bundan ibaret. Ayrıca yeni Kosova bayrağını benimsememenin siyasi bir anlamıda var bizim için. O da bizlerin Arnavutluk ve Kosovanın acilen tek devlete dönüşmesini ve birleşik devletin bayrağınında  olmasını istememiz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2008, 14:32:10 Gönderen: kadıköylü »
|
|
|
|
|
alban
İnatçı Arnavut
АЛБАН ГОКХАН
|
Arkadaşlar tepki koyan arkadaşların tepkisi Kosovaya değil ulusumuzu temsil etmeyen ve tarihi derinliği olmayan o flamaya Arnavutların tek bayrağı vardır o da.  OK Bundan başka bir bayrağı biz gerçek Arnavutlar içimize sindiremiyoruz mesele bundan ibaret. Ayrıca yeni Kosova bayrağını benimsememenin siyasi bir anlamıda var bizim için. O da bizlerin Arnavutluk ve Kosovanın acilen tek devlete dönüşmesini ve birleşik devletin bayrağınında  olmasını istememiz. bağımsızlık diyorsun sonuçta burada,o kadar imza kampanyası yapıldı , o kadar kosovada halk sadece bağımsızlığı için uraştı eğerki sende zan altında kalsan sonuçta aynı şekilde bayrağı kabul edeceksin. bayrağı kabul etme bizim işimiz deildir.Bunu kosovada yaşayan arnavutlara soracasınız.Eğerki onlar kabul ettiyse bizde kabul etmek zorundayız. orada yasayan sen deilsin yasayandan öğren önce bağımsızlığı ve bayrağı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shqiptar
Site Yöneticisi
İnatçı Arnavut
BAC, U KRY !!!
|
Arkadaşlar tepki koyan arkadaşların tepkisi Kosovaya değil ulusumuzu temsil etmeyen ve tarihi derinliği olmayan o flamaya Arnavutların tek bayrağı vardır o da.  OK Bundan başka bir bayrağı biz gerçek Arnavutlar içimize sindiremiyoruz mesele bundan ibaret. Ayrıca yeni Kosova bayrağını benimsememenin siyasi bir anlamıda var bizim için. O da bizlerin Arnavutluk ve Kosovanın acilen tek devlete dönüşmesini ve birleşik devletin bayrağınında  olmasını istememiz. bağımsızlık diyorsun sonuçta burada,o kadar imza kampanyası yapıldı , o kadar kosovada halk sadece bağımsızlığı için uraştı eğerki sende zan altında kalsan sonuçta aynı şekilde bayrağı kabul edeceksin. bayrağı kabul etme bizim işimiz deildir.Bunu kosovada yaşayan arnavutlara soracasınız.Eğerki onlar kabul ettiyse bizde kabul etmek zorundayız. orada yasayan sen deilsin yasayandan öğren önce bağımsızlığı ve bayrağı... Öncelikle birilerinin gazına geldiğin belli... Ayrıca sen nereden biliyosun Kosova'da yaşıyanların bayrağı kabul ettiklerini ? Ben daha cok yenı gidip gördüm ve kosovanın her yerinde asılı olan bayrağı. Bu bayraktan kastımı da herkes bılıyo zaten !!!!  nerede yaşarsan yaşa ukraynadasın su anda Ukraynalımı oldun ? Ben Türkiyede yaşıyorum Türk mü oldum ? Arnavutsam eğer bu bayrak tartışmasına sonuna kadar yazarım yazarsın yazarlar...
|
|
|
|
|
|
Oj KOSOVA nena ime, ndonėse jam i mėrguar, Dashurinė tėnde zemėra kurrė s'e ka harruar.
|
|
|
alban
İnatçı Arnavut
АЛБАН ГОКХАН
|
Samet öncelikle kimsenin gazına gelipte ben burada yazı yazmam...bu birincisi İster kabul edilsin istersede kabul edilmesin bir bayrak üzerine çarpı işareti çekmek resmen bir cahilliktir. Orada senin olduğu kadar bizimde şehitlerimiz var.Sonuçta şu anda kosovanın resmi bayrağını gösterin bana hangisi bende isterdim çift başlı kartal olsun hatta kolumdada dövmesi var , benım burada demek istediğim bayrağa ihanet yapılmasın o üzerindeki çarpı kaldırılsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shqiptar
Site Yöneticisi
İnatçı Arnavut
BAC, U KRY !!!
|
Samet öncelikle kimsenin gazına gelipte ben burada yazı yazmam...bu birincisi İster kabul edilsin istersede kabul edilmesin bir bayrak üzerine çarpı işareti çekmek resmen bir cahilliktir. Orada senin olduğu kadar bizimde şehitlerimiz var.Sonuçta şu anda kosovanın resmi bayrağını gösterin bana hangisi bende isterdim çift başlı kartal olsun hatta kolumdada dövmesi var , benım burada demek istediğim bayrağa ihanet yapılmasın o üzerindeki çarpı kaldırılsın
Bizim olmıyan bır bayrağı kolluyosun ! Artı ben sana senın şehitlerin varmı yokmu dıye sormadım ki konu ıle ılgısı yok su noktada ! Konu nezamandır duruyo devamlı gıren bırı olarak sen, haftalar sonra yazıyorsan ve bu arkadaşımızın imzasında bu çarpı şeklinde çizilmiş bayrak yenı konusmamasına rağmen bu denli tepki gösteriyorsan gaz da ararım başka şeyde neyse. Sen istedğini kabul et sana kalmış ben senı zorlamıyorum ! Ama biz Arnavutların tek bayrağı var SHQİPONJA !!!
|
|
|
|
|
|
Oj KOSOVA nena ime, ndonėse jam i mėrguar, Dashurinė tėnde zemėra kurrė s'e ka harruar.
|
|
|
Kastrioti
Arnavut
Bence de Kosova bayragi belli bir tavizi iceriyor. Bayrak taviz iceriyor, cünkü orada sirf Arnavut degil digerlerinin (Sirp, Türk, Bosnak, Roman, Makedon) de yasadigini ve sadece Arnavut Cumhuriyeti olmadigini sembolize ediyor.
Ama buna da sükür demek zorundayiz.
ABD destegi olmasa Rus ve Sirp ordulari bizi yok edeceklerdi.
Kosova'nin Rus devinin (baska kelime kullanacaktim ama saviyeyi düsürmeyelim) elinden kurtulabilmesi bir mucize neredeyse.
Bu konuyu büyütmeyelim, birbirimizi kirmamiz icin bir neden yok, herkes biliyor ki bu bayrak gecici.
Selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bfidan
Yeni üye
 Taviz olsun omasın, gaz olsun olmasın, Bayrak bayraktır, Ulu önderimiz Atatürk, Kurtuluş Savaşında yerden Yunan Bayrağını bile kaldırtmış, ayağıyla basmamıştır. O dönemde en büyük düşmanımız olmasına rağmen! Hoşgörüye ve saygıya bakın beyler, bayanlar... Kosova bir devlettir, Bayrağı sembolleri bellidir, bir çok devlet bunları ve bağımsızlığı kabul etmişken, biz burda neleri konuşuyoruz, bırakın bunları beyler, abesle iştigaldir. Dünya kabul etmiş, bize noluyorki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|